Bestel bij ons online!

Ook zou verknocht aan onze koffie en thee?

 Je hoeft nu niet meer per se langs de winkel om je favoriete koffie en thee in huis te halen. Om online te kunnen bestellen, hoef je slechts eenmalig een account aan te maken. Vervolgens kun je iedere keer dat je online koffie en thee bestelt direct en snel inloggen met je login en password. Online koffie en thee bestellen was nog nooit zo eenvoudig. In de Simon Lévelt webwinkel koop je vertrouwde kwaliteit zonder risico.

Eenvoudig bestellen

Met een account bij onze webwinkel is regelmatig bestellen zeer eenvoudig. Je voert eenmalig je gegevens in bij de registratie als nieuwe klant en kunt vervolgens direct inloggen. Je hebt inzage in je bestelhistorie,  plaatsen. Je kunt je bestelling laten versturen of gratis ophalen in onze winkel in Alkmaar.

Verzending

Bij het afronden van je bestelling kan je kiezen hoe je de bestelling in ontvangst wilt nemen.

Gratis afhalen in onze Simon Lévelt winkel

Thuisbezorgen

Verzendtarief voor Nederland en België is € 4,95, naar Duitsland € 12,50 en voor Frankrijk bedragen de verzendkosten € 16,95. Je bestelling wordt verstuurd via de pakketpost van Post.NL. Je ontvangt dan een track&trace code waarmee je de zending kunt volgen.

Gratis verzending

  • Voor bestellingen vanaf € 40,-  (levering in Nederland en België) betaal je geen verzendkosten.
  • U kunt uw bestelling gratis bij ons ophalen in de winkel in Alkmaar. U ontvangt van ons een e-mail met een bevestiging wanneer uw bestelling klaar staat om opgehaald te worden. Op vertoon van deze e-mail kunt u uw bestelling vervolgens komen ophalen in onze winkel.
Levertijd

Wij streven ernaar om bestellingen die op werkdagen worden geplaatst binnen 48 uur te bezorgen. U kunt uw bestelling volgen via de track&trace code die u ontvangt zodra de bezorging door ons is aangemeld bij DHL. De levertijd voor espressomachines en molens bedraagt 1 tot 4 werkdagen.

Producten

Producten* kunnen binnen 14 kalenderdagen na levering gratis geretourneerd worden via DHL. Neem contact met ons op via alkmaar.ht@simonlevelt.nl voor aanmelding van je retour. Je ontvangt dan van ons een retourlabel welke je op de originele omverpakking kunt plakken. Je kunt het pakketje dan afleveren bij een DHL servicepunt. Het te ontvangen bedrag wordt binnen 10 dagen aan je terugbetaald na ontvangst van de retourzending. Indien je jouw bestelling op een andere manier wilt terugzenden, zijn de kosten voor eigen rekening. Indien je een product gebruikt hebt, brengen wij een waardevermindering in rekening van 25%. Indien producten jou niet in goede staat bereiken dient u op de dag van ontvangst direct contact met ons op te nemen.

* Koffie- en thee producten mogen i.v.m. de houdbaarheid en hygiëne niet geretourneerd worden.

Zegels sparen

U ontvangt bij iedere 5 euro aan koffie en thee een zegel, is uw zegelkaart vol bij 16 zegels? Dan ontvangt u 4 euro korting op uw aankoop. U ontvangt geen zegels indien er al een korting op de koffie of thee is verrekend.

De zegelkaart is alleen te verzilveren in de winkel!

Let op: Wilt u de zegels ontvangen is het belangrijk dit aan te geven bovenin het formulier tijdens het afrekenen!

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn te vinden via de volgende link; Algemene voorwaarden Simon Lévelt Alkmaar.

Disclaimer

Simon Lévelt Alkmaar besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op de website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Simon Lévelt Alkmaar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.