Blog

Het Officiële Jura Servicepunt

JURA Geautoriseerd dealer

Wij zijn een geautoriseerde JURA en ECM Premium Dealer en officieel Servicepartner.

Wij helpen je niet alleen bij het vinden van een machine die bij je past, maar onderhouden de machines ook. Wij hebben een eigen technische dienst en reparatieafdeling in huis hebben welke door JURA is gecertificeerd. Hierdoor zijn wij in staat om je espressomachine te onderhouden d.m.v. een servicebeurt met de originele JURA onderdelen en nieuwste software. Onze gemiddelde doorlooptijd voor een servicebeurt en reparatie is 5 werkdagen en indien voorradig bieden wij een gratis leenmachine aan. Zo kan je blijven genieten van je kopje koffie.

Daarnaast repareren wij de volgende machines:

  • JURA
  • ECM
  • Quickmill
  • Vibiemme
  • Rancilio
  • Nivona

Wil je meer informatie over technische problemen of storingen? Je kunt altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 072-5111776 of via e-mail alkmaar.ht@simonlevelt.nl.

Een onderhoudsbeurt valt niet binnen de standaard garantievoorwaarden.

Preventief onderhoud aan een JURA volautomaat is niet noodzakelijk.
Dankzij de geïntegreerde onderhoudsprogramma’s blijft de JURA volautomaat in prima conditie en kunt u genieten van de vele koffiespecialiteiten, mits u altijd de onderhoudsmeldingen tijdig opvolgt en hierbij uitsluitend gebruik maakt van originele JURA-onderhoudsproducten.

Wanneer de kwaliteit van koffie/melkschuim afneemt, een storingsmelding op de display verschijnt of bij een technisch ongemak, raden wij u aan om contact op te nemen met onze Helpdesk. Tijdens een telefonische analyse kan vaak al met behulp van enkele praktische tips het ongemak worden verholpen. Mocht een reparatie nodig zijn, dan helpen wij u graag verder om dit zo snel mogelijk uit te voeren en uiteraard met de premium kwaliteit die u van ons mag verwachten. U kunt hiervoor contact opnemen met ons, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel in Alkmaar.

De JURA Zoetermeer hanteert servicetarieven voor onderhoud en reparatie aan JURA machines.

Download hieronder de tarieven van de JURA Service Factory als PDF-bestand.

» Download PDF servicetarieven huishoudelijk JURA Service Factory Zoetermeer

» Download PDF servicetarieven accessoires JURA Service Factory Zoetermeer

» Download PDF servicetarieven zakelijk JURA Service Factory Zoetermeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *